Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur du skyddar en bil från att få Däck Slashed

Förhindra bilen från att få sina däck sönderskurna kan vara en utmaning om du parkering utanför på natten, och ännu mer utmanande om det finns en hög kriminalitet i ditt närområde. Sanningen är, om någon har föresatt sig att minska dina däck, kommer de troligen komma undan med det. Du kanske vill tänka två gånger innan du parkera bilen utanför och följa dessa säkerhetstips. Saker du behöver
Rörelsesensor belysning
Övervakningskameror
Garage
Visa fler instruktioner
1

Hitta en väl upplyst och säker plats att parkera bilen . Om du inte har ett garage, eller är parkering hemifrån, försöka hitta en säker och väl upplysta offentliga garage. Om man inte är tillgänglig och du måste parkera på gatan, parkera på en plats som har en bra mängd gatubelysningen. Om du inte har ett garage hemma, försöka hitta ett närliggande garage som du kan hyra. Det kan vara en granne med extra utrymme.
2

Installera rörelsesensor belysning på framsidan av ditt hem om det är där du är parkering. Den plötsliga uppkomsten av ljus kan skrämma slasher bort.
3

Sätt övervakningskameror på framsidan av ditt hem. Om dina däck sönderskurna, kanske du kan identifiera den person från videon. Dessutom kan kamerorna avskräcka brottslig verksamhet från händer framför ditt hem.
4

Rapportera den slashing till polisen. Att ha brottet på rekord hjälper speciellt om det är en upprepning gärningsmannen. Polisen kan hålla ett extra öga i ett område som anmäler många slashings. Förövaren kan också vara försiktig för att slå till igen om han vet att polisen tittar på.
5

Starta en klocka stadsdel brott om detta sker upprepade gånger i ditt närområde. Brottslingar kommer att slå mindre om de vet att de bevakas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101126.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.