Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

De bästa ridning Auto Däck

En smidig ridning däck kan göra hela skillnaden i världen när det kommer till komforten av din enhet, speciellt när du kör på en daglig basis. Inte alla däck är klassade på samma sätt i fråga om jämnhet rida och kvalitet, med viss rangordning högre än andra i recensioner konsumentprodukter. Yokohama AVID T4

Enligt recensioner publised av Epinions, en online-konsument produktinformation och översyn webbplats, är Yokohama Avid T4 Passenger prestandadäcket en av de högst rankade däck på marknaden i fråga om kvalitet och jämnhet ride. Granskare på Epinions gav Yokohama Avid T4 Däck Personbil Performance fyra och en halv av fem stjärnor för sin hållbarhet, prestanda och dess släta, tyst gång. Enligt granskningen är Yokohama Avid T4 Passenger prestandadäcket perfekt för fordon som kräver hög prestanda, särskilt i oländig terräng, som erbjuder lång slitagevarnare, överlägsen hantering förmåga, hela säsongen dragkraft och och långvarig prestanda.

Goodyear Assurance TripleTred Sökning

Konsument, en online-konsument produktinformation och produkt översyn webbplats, ger Goodyear Assurance TripleTred höga betyg, namnge den bäst rankade hela säsongen däck. Goodyear Assurance TripleTred imponerade granskare med dess prestanda, grepp på både vått och torr asfalt, förmåga att manövrera i snöigt eller isigt väglag och allmän kvalitet och jämnhet rida. Granskare var också imponerad av Goodyear Assurance TripleTred förlängd slitbanans livslängd och motståndskraft mot värme, vilket också granskare anses ett extra plus i fråga om värde. Enligt översynen, TripleTred Goodyear Assurance genomsnitt fyra och en halv av fem stjärnor när betygsatt av konsumenterna.
BFGoodrich Pro Series

Sams Club Betyg och recensioner, namngav BFGoodrich Pro Series modell P225/60R16 97T topprankad däck, vilket ger en rating på fem av fem stjärnor för kvalitet. Granskare imponerade med BFGoodrich Pro Series modell P225/60R16 97T för smidig, tyst gång, plånboksvänlig prissättning och avancerad gummiblandning, vilket resulterar i förlängd slitbanans livslängd. Granskare var också imponerad av däckets precision, framkomlighet som visade utmärkta prestanda i alla väderförhållanden, inklusive is, snö och regn och det faktum att de tre djupa, perifera spår hjälpmedel i vatten evakuering och motstånd mot vattenplaning.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101860.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.