Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur vill kolla lufttrycket i ett däck på en Honda CR-V

Honda CR-V har många roliga grejer och attraktiva attribut, inklusive dess kompakta storlek, bränsleeffektivitet, bekväm inredning och suverän stötdämpning för mjuk körning. Men som är fallet med någon crossover SUV, kan det inte ta hand om sig själv. Ta väl bilen av dina däck, garanterar en trevlig upplevelse på vägen. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

få information om däcken. För däck som ursprungligen kom med bilen, kommer informationen att permanent stationerad på bilen, vare sig i dörrkarmen, i handskfacket eller på bagageluckan. Honda rekommenderar hålla däcktrycket på CR-V mellan 28 och 36 för optimal prestanda.
2

Använd din luft mätare för att fastställa den aktuella trycket i varje däck. Skruva loss ventilen på däcket och tryck mätaren stadigt mot öppningen. Om du hör ett väsande ljud, betyder det luft strömmar ut och du ska trycka mer säkert mot öppningen. Anteckna trycket för varje däck och jämför avläsningarna med de rekommenderade nivåerna för däcken. Addera 3

Sänk trycket, om det behövs. Tryck försiktigt på däckets ventil systemet med kanten på mätaren. För små förändringar i tryck, se till att mäta efter små ökningar av luft har lagts till eller frigöras. Skruva på locket igen när du är klar.
4

Öka trycket, om det behövs. Detta måste göras på en bensinstation eller med ditt hem luftkompressor. Säkra ventilerna och få din bil till närmaste station under gynnsamma förhållanden, om en av dina däck är extremt låg tryck.
5

Lär att däcken på din CR-V bör ha samma tryck. Den 2008 Honda CR-V är utrustad med däck betecknade 225/65R17 (102T). 2006 års modell levereras med 215/65R16 (98T). Om du planerar att byta dina däck, se till att ersättningarna är liknande i både storlek och lastkapacitet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100873.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.