Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man lagrar Sommar Däck

Om du bor i ett klimat som har hårda vintrar är det en bra idé att byta ut dina vanliga sommardäck med däck som utformats för att bättre hantera snö och is. Sommardäck utnyttjar ett mjukare gummi avsedd att framföras på varma vägar. Slitbanan på sommardäck är också utformad för att kanalisera vatten uppåt och bort från bilen. Slitbanan på sommardäck, tenderar emellertid att slitas ut snabbare än slitbanan på vintern eller alla däck ändamål. Ett antal faktorer såsom naturliga åldrandet, oxidation, UV-strålar och ozon skador kan leda till däck nedbrytning och försämring. Detta gör det nödvändigt att lagra däcken ordentligt för att skydda deras kvalitet och livslängd. Saker du behöver
Tvål
Brush
Handduk väskor
däck /plastpåsar
Visa fler instruktioner
1

Rengör däcken innan du förvarar dem. Smuts, sot och andra föroreningar försämra gummit. Skrubba alla däck med en borste med tvål och vatten. Torka däcken med en handduk efter rengöring dem.
2

Placera varje däck i en lufttät påse. Tire påsar kan köpas på den lokala däckverkstad. Plast soppåsar fungera lika bra. Fäst påsen så att den är lufttät. Påsarna skyddar banden mot ozon, kondens, och direkt solljus.
3

Förvara däcken i en ren, sval, torrt, mörkt och väl ventilerat område. En torr källare är den bästa platsen för förvaring av däck. Varma och varma temperaturer gör att gummit åldras snabbare. Undvik att förvara däcken på vindar eller varma källare.
4

Store däcken borta från elektriska apparater. Sumpen pumpar, ugnar, och motorer är alla källor av ozon.
5

stapla däcken vertikalt istället för horisontellt. Detta bidrar till att minska stress och möjliga däck distorsion. Stapla däcken på en ren trä stiftelse för att förhindra att däcken kommer i kontakt med lösningsmedel, oljor och fett.
6

noga kontrollera däcken innan du använder dem följande sommar.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101491.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.