Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man reparerar en Rim Läckage på en traktor

Traktordäck ta en hel del övergrepp under normal drift, hjulspår, hål och diken utlösa förödelse på hjulen. Små krökar till kanten, kan en förskjuten pärla eller ens bara en svag pärla orsaka små läckor längs kanten av fälgen. Pärlan, en remsa av metall sladd inbäddad i gummi som håller däcket fast mot fälgen, kan läcka luft utan märkbar eller allvarliga skador. Saker du behöver
vulstförsegling
brytjärnet
rörtång
Jack
Luftpump
sprayflaska med fönsterputs
Visa fler instruktioner

1

Höj hjulet med hjälp av en domkraft under axeln eller en liknande lift punkt. Avlägsna hjulet vid behov med hjälp av en rörtång, och placera den på en plan yta. Lås hjulet på plats använda bromsarna för större bakhjul och arbete på läckan medan däcket är på traktorn.
2

Använd ett spett för att driva det påverkade området bort från läppen av RIM. Placera spett mellan läppen av fälgen och pärlan och tvinga bead bakåt tills du har 6 till 10 inches av området utsatta.
3

Applicera en liberal mängd vulstförsegling hjälp den medföljande borsten direkt på pärlan.
4

Pump luft i däcket med en luftpump. Håll fingrar och andra föremål borta från den exponerade pärlan. Luft upp däcket till rätt tryck och bildskärm för läckor. Spraya lite fönsterputs på området för att leta efter bubblor. Upprepa processen vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101655.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.