Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Ta bort och installera Hjul och däck

Ta bort en bilens däck och fälgar och ersätta dem med nya hemma istället för att ta bilen till en däckverkstad kan spara dig pengar. Detta gäller särskilt om du beställt dina nya däck och fälgar över Internet eller via en katalog så att de kom fram till ditt hem redan balanserad och redo att sätta på din bil. Du kan ta bort bilens gamla däck och fälgar och sätta dit nya med hjälp av några verktyg och en rimlig mängd styrka. Saker du behöver
Jack
Jack står
Lug Blocks skiftnyckel
Bowl
Visa fler instruktioner
ett kvarter

placerar på vardera sidan av bilens bakhjul. Blocken är tänkta att hålla bilen från att rulla medan uppallad. Kontrollera bilens växellåda är i "Park" (automatisk) eller första växeln (manuell).
2

Placera domkraften under främre delen av bilens ram, och lyft upp bilen förrän flera inches av luft i mellan däck du vill ta bort och marken. Placera domkraften under bilens framaxel.
3

Använd en rörtång för att ta bort muttrarna från båda framdäcken. Placera muttrarna i en skål för att undvika att tappa dem.
4

Dra gamla däck och hjul off av bilens hjul församlingar. Placera den nya däck och fälg på hjulet församling. Sätt tillbaka och dra åt muttrarna med rörtång.
5

Upprepa processen på bilens bakre däck, placera block framför och bakom framhjulen innan palla upp bilens bakände.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101751.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.