Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur vill kolla lufttrycket i ett däck i en Saturn Ion

Mellan 2003 och 2007 tillverkades Saturnus den kompakta bilen kallas Ion. Att ta bilen för din bil, se till att däcken på din Saturn Ion är pumpade till rätt tryck nivå. Ordentligt pumpade däck ger bättre gas körsträcka och styrning än de som är lite för full eller låg. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Skaffa en mätare däcktryck från en automatisk leverans butik. Du hittar ett brett utbud av tillgängliga alternativ, inklusive digitala mätare däcktryck som faktiskt kommer att läsa resultaten så att du inte behöver titta på mätaren.
2

Kontrollera dina däck är cool innan du kontrollerar trycket. Värme gör luft att expandera, och detta kan artificiella höjningar av behandlingen. För bästa resultat, kontrollera däcktrycket första sak på morgonen.
3

Twist locken bort av varje ventilskaften. Dessa små, rundade bitar av plast har ett sätt att hoppa runt om du tappar dem, så se till att hålla dem på ett säkert ställe.
4

Montera manometern på dina däck en efter en. Du vet att du gör det rätt när du inte hör väsande kommer från ventilspindeln. Detta väsande innebär att luft strömmar ut och att mätaren inte är att få rätt behandling, så var noga med att fästa manometern rakt till var och en av ventilerna. Skriv ner varje tryckavläsningarna och se till att du markerar dem att veta vilka däck hade som tryck.
5

Kontrollera att lufttrycket i din Saturn Ion är mellan 26 och 34 psi, vilket är den rekommenderas för den här kompakta bilen.
6

Lägg lufttryck dina däck som är låg med en kompressor eller tömma påtryckningar från de däck som har för mycket tryck.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100884.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.