Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur vill kolla lufttrycket i ett däck i en Chevy Camaro

Den Chevy Camaro är en av de mest kända bilarna på vägen. Bil aficionados vet att det är synonymt med makt och utmärkta köregenskaper. Dock kan din Camaro inte når sin perfekta prestanda på grund av en mycket förbisedd bilvård aspekt: ​​däcktryck. Med en programmerbar digital ringtryckmätaren, kan du vara säker på din Chevy arbetar vid optimal säkerhet och snabbhet. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Programmera din lufttrycksmätare känna din Chevy Camaro behov. Först titta på sidan av din främre och bakre däck för det rekommenderade lufttrycket. Detta är normalt gjutna i gummi och ger dig de lägsta och högsta trycket mätt i PSIS. Chevrolet rekommenderar 28-34 psi för Camaro. Därefter följer din lufttrycksmätare instruktioner, in intervallen för fram-och bakhjul.
2

Låt din Camaro s däck för att vila efter körning i minst en timme. Detta kommer att säkerställa att du inte får en felaktig läsning på grund av värme, vilket tenderar att öka däcktrycket. Dessutom lagrar din bil i garaget, om möjligt, för timmen för att hålla den fri från kyla och värme.
3

Skruva dina Camaro s ventilskaft caps. Beroende på dina navkapslar detta kan ta lite manövrerande med fingrarna. Men se till att skruva av små plast caps så din mätare kommer att kunna läsa däcktrycket. Om din bil inte har caps ventilspindeltätningar, köpa en uppsättning omedelbart för att förhindra skador på ventilspindeln.
4

Förvandla din lufttrycksmätare på och välj bakre eller främre däck på mätaren. Placera den lilla öppningen i slutet av mätaren stadigt över ventilspindeln och håll tills den piper. Den pip betyder att din läsning är korrekt. Upprepa dessa steg för alla fyra däck och reservdelar.
5

Fyll däcken med luft eller blöder dem genom att försiktigt trycka på stiftet i mitten av ventilskaftet, baserad på avläsningar. Kontrollera igen trycket tills du är inom det rekommenderade intervallet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100864.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.