Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur du köper Auto Däck

Du kan köpa däck på specialiserade däck butiker, på nätet, på grossist-och rabatt butiker som BJs och Wal-Mart, och även vid små begagnade däck operationer på gatan. Oavsett var du går för att köpa dem, finns det några viktiga steg att ta för att säkerställa att du får rätt däck för att matcha dina körvanor. Instruktioner
1

Kontrollera dina gamla däck för att se den exakta storleken som du behöver. En däckstorlek består av fyra huvuddelar: typ (såsom en personbil eller lätt lastbil), däckets bredd (mätt från sidovägg till sidovägg), proportionerna (höjd och bredd procent), konstruktion (riktning som däck lagren kör) och hjulets diameter (tjocklek av däcket).
2

Bestäm om du vill gå med ett visst däck varumärke. Några av de mest populära märken av däck är Pirelli, BF Goodrich, Goodyear, Firestone och Bridgestone. Överväg att gå med ett mindre kända varumärke med liknande specifikationer till däcken varumärke om du vill spara lite pengar.
3

Berätta din säljare hur mycket kör du planerar att göra och om de av att körningen blir i dåligt väder som snö eller regn. Om du planerar att offroad i bilen, se till att nämna detta också. Fråga om slitbanan, dragkraft och hantering av varje däck som du funderar på.
4

Välj ett däck utifrån dina behov och användningsområden. En högpresterande hela säsongen däck är bäst om du kommer att köra i alla typer av väder eller på ojämna vägar. En grand touring hela säsongen däck kombinerar hög prestanda med en jämnare gång. En föreställning sommar däck är för konsumenter som inte normalt kör i snö eller grov villkor. Slitbanan är inte lika djup och det finns mindre dragkraft.
5

reda på vilken typ av garanti som erbjuds på bildäck som du har valt. Många däck garantier varar från fyra till sex år (eller tills däcket når 2/32 tum) och täcka dig i händelse däcket har dåligt utförande. I vissa fall kommer du också att omfattas om en fara på vägen orsakar en oväntad punktering.
6

Låt däckverkstad för att installera dina nya däck eller ta med dem till din favorit bilmekaniker. Många reparationsverkstäder kommer bara att debitera dig några dollar per däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101088.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.