Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur Tillfälligt man fixar en punktering

De flesta förare kommer att stöta på en punktering minst en gång under sin livstid . Byte av punktering ut för reservdäcket är ett alternativ , men du kan lika gärna tillfälligt reparera punktering , med hjälp av en aerosol däck tätningsmedel . Fördelen med att använda en temporär fix som denna är att det tar en bråkdel av den tid det tar att byta ut det punkterade däcket . Den största nackdelen är att det är bara en temporär fix och du kommer så småningom att få dina däck repareras av en däckverkstad . Saker du behöver
tätningsmedel Aerosol däck såsom Fix - A - Flat .
Visa fler instruktioner
1

Leta nacken luft filler på punktering och skruva loss plastlocket som skyddar luften munstycket .
2

Sätt munstycket kommer ur din aerosol däck tätningsmedel kan i luften påfyllningsmunstycket och se till att den är helt ansluten och ingen luft kommer att läcka ut när du börjar att distribuera däcktätningsmedlet .
3

Tryck ned aerosol uppbyggnads -knappen , vanligtvis ligger på toppen av burken , och börja spraya däcktätningsmedlet i dina däck .

4

Titta på punktering blåsa som gaser från aerosolen kan träda in i däcket . Håll trycka ner knappen tills all gas i aerosol kan har spridits .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101896.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.