Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur vill kolla lufttrycket i ett däck i en Chevy Corvette

The Rubber Manufacturers Association rekommenderar att du tar 5 minuter varje månad för att kontrollera lufttrycket i din Chevy Corvette däck. Ökad prestanda och gas körsträcka kan resultera från att ta sig tid för att säkerställa korrekt tryck. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att dina däck är kall, vilket innebär att bilen inte har körts mer än 2 miles nyligen . Däcken expanderar med värme, så din läsning kommer inte vara korrekt om de är varma. Om din Corvette däck är redan låg på luft, kontrollera trycket innan du kör bilen. På så sätt vet du exakt hur mycket att tillägga när du når bensinstationen.
2

Kontrollera plakat på insidan förardörren på din Corvette för det utbud av däckets lufttryck. Senare modell Corvetter har intervallen 28-34 psi. Addera 3

Skruva ventilskaftet locket från ventilskaftet på varje däck. Ventilskaftet är det långa svarta förlängningen kommer från ditt däck nära navkapsel. Placera locken på ett säkert område tills du är klar med din check. Dessa lock kan försvinna mycket snabbt.
4

Lokalisera den lilla tappen i mitten av ventilskaftet. Det är där spårvidden kommer att placeras.
5

Tryck slutet på mätaren för att se till att indikatorn pinne är hela vägen inne innan du trycker på mätaren stadigt och snabbt mot ventilskaftet. Om din vinkel är avstängd eller du behöver lägga mer tryck, kommer du att höra ett ljud så att du vet att luften strömmar ut.
6

bort mätaren och kontrollera behandlingen.

7

Pumpa däcken på din Corvette endast till det rekommenderade intervallet av tryck, beroende på hur mycket vikt din Corvette kommer att bära.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100865.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.