Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man gör Fish centerpieces

Fisk centerpieces är ganska lockande när de införs i en ren och prydnadsväxter mode, och är stora konversationstartknappar. Gör din egen fisk mittpunkten är inte en svår uppgift, och presenterar en iögonfallande, vardagsrum dekor lappar till ditt bord. Din kreativitet är ansvarig när det gäller att blanda och matcha olika objekt för att skapa din mittpunkten, och vilka typer av fisk du använder lägga till utseendet. Saker du behöver Sida 2 gallon fisk skål
£ 1 vit sand
Unga bambu
Akvariefisk
Lågprofil smidesjärn bricka
Blandade blommor och bladverk

Visa fler instruktioner
1

Placera en 2-liters guldfiskskål på en dekorativ smidesjärn facket. Dessa brickor kan hittas i hem och trädgård inredning butiker. Fyll skålen med färskt, rent vatten.
2

Fyll botten 1/4 av den fisk skål med 1 kilo vitt akvarium sand. Förankra en ung bambu växt, inte högre än 8 inches, i sanden. Detta håller den på plats medan den trivs i skålen.
3

Lägg en liten, akvariefiskar till skålen. Sådana prydnadsväxter sorter är liten koi, hed fisk och bubbla synar guldfisk.
4

Surround skålen på brickan med ett sortiment av färska eller konstgjorda blommor. Detta ger en mer romantisk accent till den levande mittpunkten. Om du vill ge det en exotisk känsla, använd orkidéer, liljor och blommar passionflower att dekorera runt skålen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123139.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.