Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort skuggan på ett fönster varifrån en dekal Var

Kundanpassade dekaler är ett bra sätt att anpassa utseendet på någon bil fönster eller glasyta, men att ta bort dem kan ibland vara svårt. Om du har tagit bort dekalen och det kvar en klibbig lim och en talande skugga disposition, finns det några enkla knep som du kan använda för att återställa fönstret till dess ursprungliga skick. Saker du behöver
spatel eller plast skrapa Tool Review vit vinäger
WD-40
Sponge
Rent vatten
Diskmedel
Glass Cleaner Review torr trasa
pappershanddukar
Visa fler instruktioner
1 Blötlägg området i vit vinäger för att hjälpa till att bryta ner limmet.

Förbehandla ytan för reningsprocessen. Fyll din sprayflaska med vit vinäger och tillämpa det frikostigt till området tills alla återstående bitar av papper och klibbigt klister är dränkta i lösningen. Låt verka i fem minuter. Den ättika kommer att börja bryta ner limmet så att det blir lättare att ta bort.
2 Använd din spackel för att ta bort allt löst lim.

Lossa limmet genom att störa den med din skrapning verktyg. Använd verktyget för att försiktigt runt någon löst lim och skräp. Om några av limmet lossnar nog att ta bort, skrapa bort och kassera på lämpligt sätt.
3

bort mörka skuggade området och eventuellt kvarvarande klister med WD-40. Applicera ett tjockt lager smörjmedel för hela det påverkade området. Låt det dra i ca två minuter och ta sedan bort limmet med din skrapning verktyg som du gjorde tidigare. Smörjmedlet bör lossa kvarvarande klister så att du enkelt kan ta bort det.
4 renare Använd glas för att förbättra fönstrets klarhet.

Rengör glaset att återställa fönstret till dess ursprungliga skick. Med hjälp av en svamp och tvålvatten, skrubba området noggrant för avlägsnande av vinäger och WD-40 från fönstret. När ren, använd ditt trasa för att torka av glaset. För att lite extra gnistan, använd ett glas för att rengöra hela fönstret för att förbättra sin tydlighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123140.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.