Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man äta på en bil utan ett missöde

Ibland måste man äta i bilen av nödvändighet. Så du stannar på ett ställe för att få tag i mat, hoppa i bilen och gå. Men du kan äta i bilen utan att göra en enda röra, så länge du ansöka enkla regler. Instruktioner
Hur man äta på en bil utan ett missöde
1

Ät inte och kör samtidigt är det inte säkert och det kommer att öka dina chanser att släppa något på din matta eller stolar.
2

när man äter försök och se till att du placerar servetter i knät. Täck båda benen. Om något inte sjunker chansen att det kommer att landa på servetterna.
3

Framför allt kontrollerar dina vätskor. Vätskor i en bil är ett recept för katastrof. För att undvika en enda röra hålla vätskor stängda säkert med korta lock. Se till att din bil möjliggör en mugghållare eller annan plats att sätta din drink. Om den inte har något du kanske vill överväga att köpa en på din lokala auto butik. Det är väl värt pengarna.
4 p Om temperaturen tillåter äter med dina fönster ner. Det kommer att eliminera lukt som bildas inne i bilen medan du äter.
5

Undvik att lägga såser, salt, creamers och socker till dina livsmedel och drycker i bilen. Fråga skötare att göra det åt dig. Det är så lätt att spilla dessa saker i bilen och göra en enda röra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122138.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.