Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Tonade Bilglas

Fordon kan ta en hel del tid och ansträngning för att rengöra och underhålla. Om du väljer att lägga till funktioner till din bil som inte installerats av tillverkaren, såsom tonade auto glas, då du kommer att behöva lära den specifika vård och rengöring förfaranden som är nödvändiga för att upprätthålla dem. Saker du behöver
Dry rena dukar
Microfiber glas handduk
Icke-ammoniak-baserade fönsterputs
Visa fler instruktioner
1

Använd en torr mjuk trasa för att avlägsna smuts från dina tonade fönster. Det är viktigt att använda en mjuk trasa och använda skonsam rengöring tekniker eftersom ytan av nyans kan repas mycket lätt.
2

Fukta en microfiber glas-rengöring handduk för att rengöra din tonade auto glas. Vatten räcker inte att rengöra caked-på ämnen, men en microfiber handduk och en mild skrubbning åtgärd kan rensa bort det mesta smuts effektivt.
3

Applicera ett ammoniak-baserade fönsterputs till din tonade rutor om du känner att det behövs ytterligare rengöring. Använd aldrig ammoniak på fönster färgton.
4

Använd en mjuk trasa för att torka upp i dammsugaren. Du kan skrubba lätt om det behövs, men kom ihåg att ytan kommer att skrapa lätt och vara försiktig.
5

Skölj tonat glas med rent vatten och torka med en torr mjuk trasa.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122835.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.