Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur bli av en dålig lukt i en bil

Det finns en lukt i din bil. Du kan inte vara säker på exakt vad det är. Kanske du är osäker på var den kommer ifrån. Du vet helt enkelt att det inte är bra. Medan luftrenare är trevliga, de arbetar i princip som en cover-up. De döljer bara lukten. Du vill förmodligen det elimineras helt. Det betyder att du behöver för att bli av med doften. Tyvärr, beroende på arten och svårighetsgraden av källan, detta kan ta en liten bit av lukt-borttagning experiment. Instruktioner
1

Städa upp källan. Leta reda på källan till lukten genom sniffning kring bilen. Som motbjudande som det kan låta, det är egentligen det enda sättet att avgöra var lukten kommer ifrån. När du har hittat källan, städa upp det. Om det är ett objekt som har spillts eller ruttnat under ett säte, ta bort den från bilen. Om det är något som har dränkts in i klädseln, ger det en bra rening med bil klädsel renare. I fallet med tobak lukter, kan du behöva ånga rengöra bilens interiör att helt ta bort lukten.
2

Låt området torka ordentligt. Öppna alla fönster och dörrar. Du måste lämna det övervakas på detta sätt för en stund. Bilen måste vädra ut innan du fortsätter. Stäng inte bilen fram tills området är torrt. Om du gör det kommer du luktar fortfarande spår av den ursprungliga lukt, och bilen kommer att lukta unket.
3

Prova strö kaffesump på fläcken. Som de torkar, kommer de att absorbera lukten av den ursprungliga källan. Ännu bättre, kommer din bil luktar liv kaffe för en stund.
4

Få en öppen påse träkol. Lämna den i bilen för en dag eller två. Det kommer att absorbera lukter. På klädseln
5

Spritz ättika för att ta bort riktigt tuffa lukter. Även om det gör din bil luktar lite som pickles, kommer det neutraliserar även den ursprungliga obehaglig lukt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122158.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.