Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort rostfläckar från Auto Paint

Mest auto färg är utvecklad för att förhindra rostbildning . Med rätt lack , kan en bil ser nya år . Men någon gång , kan rost bildas där färgen har flisas eller om det finns bucklor eller repor . Ta bort rost från metall är en del av bilens underhåll . Det finns några sätt att bli av rost utan att skada lack . Saker du behöver
Stålull
vattenavvisande spraya
pappershanddukar eller dukar
Rust remover
Visa fler instruktioner
1

Använd en stålullskudde att skrapa av ytan rost .
2

spraya en liten mängd vatten - undanträngande spray, såsom WD - 40 eller en generisk version , på rostfläckar . Vänta 10 till 20 minuter . Sedan , med hjälp av stålull , skrubba bort rosten . Torka av områden med en fuktig pappershandduk eller trasa för att ta bort rost och spray . Torka auto .
3

Om rostfläckar kvar , lägg en liten mängd rost remover på dem . Vänta några minuter . Torka av rost och remover med användning av en pappershandduk. Torka den automatiska ren med en fuktig pappershandduk eller trasa . Rost removers är till hjälp för att bli av rost snabbt , eftersom de innehåller syror som löser upp rost . Dessa rost removers är bäst för rostfläckar som är svåra att ta bort .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122675.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.