Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man rengör en målad Bilinteriör

Bilinredningar inte kommer från den målade fabriken. Materialet är färgat med industriell lösning eller är gjord av färgad plast. Detta gör rengöringen enkel. Massor av eftermarknadsprodukter för rengöring bilinredningar finns, men nästan ingen av dem är gjorda för rengöring målade bilinredningar. Efter måla bilens interiör, måste mycket speciell försiktighet iakttas så att färgen inte flagnar eller blir uttorkad. Saker du behöver
Handdukar
Vatten
Sponge
Bucket
Biltvätt tvål
Visa fler instruktioner
en handduk

plats på golv och över elektroniska delar för att skydda dem från vatten. Vatten kan förstöra en del elektronik och om puddled på mattan, kan den orsaka mögel. Skydda dessa områden innan du gör något annat inne i bilen.
2

Häll en liten mängd biltvätt tvål, ungefär en åttondel av en kopp, i en ren hink. Lägg till en halv-liter vatten till hinken. Använd inte skålen vätska eller någon annan typ av tvål, eftersom dessa kan allvarligt torka ytan av den målade interiören, orsakar fjällning och peeling.
3

Doppa en mjuk svamp i hinken och vrider ur den något så att det inte finns något droppande vatten och svampen är endast fuktig. Torka alla målade ytor med fuktig, tvål svamp. Detta tar bort smuts, damm och nedsmutsade områden utan att skada lacken.
4

Skölj svampen tills tvålen är helt borta. Fukta svampen med rent vatten och torka den målade ytan för att ta bort tvålen. Skölj svampen så ofta som behövs.
5

Torka de målade ytorna med en torr handduk för att avlägsna överflödigt vatten, vilket kan orsaka spotting om vattendropparna sitta i solen under en längre tid . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122952.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.