Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur bli av Throw-up Smell i en bil

Den illaluktande lukt av kräkas är en doft som du inte vill ha i din bil. Det är en av de svåraste stinkbomberna att ta bort på grund av de starka syror som går med det. När det fastnar på bilens fiber och klädsel, verkar det omöjligt att eliminera dålig lukt helt. Lukten verkar dröja för evigt, speciellt om det inte finns något luftflöde. Lägg till att exponering för höga temperaturer och de vidriga intensifieras lukt. Det finns sätt att eliminera kräkas dåliga lukt, dock så att du kan känna dig fräsch och ren igen när du kör din bil. Saker du behöver
Pappershanddukar
Handskar
Ammoniak
Vatten
Container
Duk
Bucket
Bakpulver
Dammsugare
Visa fler instruktioner
1

Plocka upp de fasta kräkas bitar med hjälp av hushållspapper och engångshandskar. Du kan hålla lukten från klängande ytterligare genom att hålla bilens dörrar öppna så det finns lite luft flöde.
2

Blanda lika delar av ammoniak och varmt vatten i en behållare. Doppa en trasa i ammoniaklösning, tillräckligt för att absorbera blandningen, och sedan bara vrida ur överflödig vätska.
3

Badda kräkas område med trasan. Lätt skrubba fläcken tills stanken är borta. Upprepa processen genom att skölja trasan och doppa den i ammoniak mixen.
4

Gå över kräkas området en gång med hjälp av varmt vatten. Skölja fläcken med vatten avlägsnar mindre granuler som har gått djupt in i klädseln. Få en ny trasa och doppa den i en hink med varmt vatten och rena det så gott du kan.
5

Låt mattan lufttorka. Kontrollera att vätskan i dabbed områden avdunstar väl genom att hålla bilens dörrar öppna. Du kan också använda en ny trasa eller en handduk för att absorbera överflödig fukt.
6

Upprepa processen vid behov. Ibland kräkas lukt och fläckar inte kan tas bort i första försöket. Fukta de illaluktande områden med ammoniak blanda och lämna den i mattan i 15 minuter. Sen skrubba, skölj och torka den igen.
7

Strö ett tunt lager av bakpulver över kräktes områden. Låt bakpulver att sitta över natten. Den bakpulver kommer att hjälpa till att absorbera lukten av spyor. Dammsug upp bakpulver nästa dag. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122804.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.