Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Auto Strålkastare

Efter år av användning, kan plasthöljet av strålkastare på en bil fram en gul dimma och även sprickor bildas. Denna grumlighet minskar avståndet din strålkastare räckvidd, vilket kan vara farligt på natten. Det är viktigt att hålla dina strålkastare rena, men om det redan finns hazing eller sprickbildning, kan den repareras billigt. Saker du behöver
Maskeringstejp
Bil tvål
Vatten
Sponge
Handduk
1000-grit vått /torrt sandpapper
1600-grit vått /torrt sandpapper
Rubbing
Elektriska buffert
Visa fler instruktioner
en

Put tejp runt kanterna på strålkastarna. Var noga med att helt täcka de omgivande kanterna av bilen för att hindra färgen från att bli repig.
2

Tvätta strålkastare med en våt svamp och bil tvål. Skölj av tvål och torka strålkastarna med en handduk. Upprepa detta steg två gånger för att säkerställa all smuts, sand, eller andra rester är avstängd.
3

Blöt 1000-grit sandpapper. Sand strålkastaren i en riktning. Slipa hela ytan på båda strålkastarna. Detta gör ytan slät och gör sprickor mindre synliga.
4

Blöt 1600-grit sandpapper. Sand strålkastarna i motsatt riktning än du slipat med 1000-grit. Detta gör ytan ännu mer smidig.
5

Skölj av strålkastarna med vatten och torka med en handduk.
6

Applicera ett tunt band av gnugga föreningen över hela längden på strålkastaren. Gnid in det med den elektriska buffert vid ca 2000 varv tills hela strålkastaren är blank och smidig. Upprepa detta med den andra strålkastaren.
7

Ta bort tejpen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122354.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.