Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Tough Bil Stains

svåra fläckar i din bil klädsel eller på utsidan av din bil kan göra din bil ser jolleseglare och ouppmärksammad. Några huskurer kan spara kostnaden för att ta bilen till en bilverkstad för en professionell rengöring, vilket ibland kan vara dyrt. Dessa åtgärder använder material som du kanske redan har på handen. Saker du behöver
Rags Tandkräm
Sprayflaska
Bakpulver
Vit vinäger
Visa fler instruktioner
1

Rub en dime -size klick vit gel tandkräm i klädsel fläckar såsom läppstift fläckar. Gnugga bort tandkrämen med en fuktig trasa.
2

Blanda lika delar bakpulver och vatten i en sprayflaska och spraya på fläckar såsom bensin eller mat. Låt detta stå i cirka två timmar. Gnid en fuktig trasa över platsen för att ta bort bakpulver blandningen.
3

Blanda lika delar vinäger med vatten i en sprayflaska och spraya över fett eller fläckar bensin. Låt det sitta i ungefär en timme. Gnid bort fläcken och vinäger med en fuktig trasa.
4

Flytta din bil till en skuggig plats om du märker vatten fläckar på utsidan av bilen. Låt bilen svalna. Blanda lika delar destillerat vatten och vit vinäger i en sprayflaska. Spraya vatten fläckar med lösningen och torka bort med en ren trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123127.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.