Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort gula Road Paint

Bilar är bundna att bli repad, dinged, böjda och färgade --- särskilt under byggandet säsongen, när arbetebemanningar banar och måla vägar. Dessa villkor är inte vänliga mot våra fordon och kan leda till stressituationer på att försöka lösa dessa auto frågor. Nylagd gul väg paint är ett av de största hoten mot din bilens exteriör. Få inte panik när du ser några stänker på din bil, vidta nödvändiga åtgärder för att säkerställa din bil ser helt nya igen. Saker du behöver
högtryckstvätt
Handduk
Spray smörjmedel
disktrasa
Vaselin
Bilvax
Visa fler instruktioner
1 < p> Tvätta bilen med en högtryckstvätt omedelbart. De flesta professionella biltvättar kommer att få jobbet gjort, men om du har en högtryckstvätt kan du välja att göra det hemma. Tvätta bilen medan vägen färgen fortfarande är våt kommer att lossa och ta bort det mesta av det.
2

Torka drabbade området helt med en handduk, sedan spraya området med smörjmedel. Låt smörjmedlet för att ställa på färgen under en till två timmar, sedan ta bort trycket bricka till fordonet igen. Smörjmedlet mjukar upp färgrester utan att påverka bilens exteriör färg. Upprepa denna process om det behövs.
3 p Om färgen har torkat på fordonet och visar sig svårt att ta bort, tillämpa en liberal beläggning av vaselin på det drabbade området med en mjuk trasa. Låt gelé sitter på vägen färgen över natten, sedan tvätta området med en högtryckstvätt igen. Detta steg bör lossa några sista bitarna av färg som finns kvar på fordonet.
4

Applicera ett generöst lager av vax till din bil när du har tagit bort all färg. Vaxet kommer att förhindra ytterligare skador från väg färg och ta bort några varaktiga tecken på färgen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123174.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.