Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man organiserar en bil Trunk

Är din bil trunk en fruktansvärd röra? Om du är som många av oss, kan du det går för länge och vant sig sålla för att hitta det du behöver. Det kan vara lättare än du trodde att få denna aspekt av ditt liv i ordning, beroende på hur mycket tid du har och hur mycket av din trunk laddar du kan hitta andra hem för. Ta en noggrann metod, och du kommer inte att behöva oroa sig för det igen på minst ett par veckor. Instruktioner
1

Ta ut allt. Många trunk städinsatser har misslyckats på grund av bristande grundlighet. Du kan organisera saker utan att gå hela vägen, men för att verkligen få din stam i toppskick, ta ut alla poster och ordna dem så att du kan se allt vad som fanns inuti.
2

Börja med reservdäcket väl. Många bil stammar har ett separat utrymme under en tunn plywood /matta divider som är där reservdäcket och verktyg hålls. Under din användning av bilen, kanske vissa objekt har fallit ner i det området, och avdelare kan kvittning eller eljest i oordning. Få ut allt av reservdäcket väl, placera sedan däcket försiktigt i sin utsedda plats tillsammans med nödvändiga verktyg och ersätta delaren korrekt. Sedan kan du gå vidare med att ordna resten av bålen, att veta att det finns inga lösa föremål. Addera 3

Offset små saker som förändras, pennor, kort, muttrar och bultar, etc. Små objekt kan flyttas till handskfacket eller andra behållare i bilen. Små saker i bagageluckan är en dålig idé: det kommer oundvikligen att flytta runt och gå vilse. Du kan inkludera en låda i bagageutrymmet för en samling av små saker, men få ut så mycket av det ut som möjligt.
4

Håll bara vad som är nyttigt. Saker som startkablar och kartor tillhör i bagageutrymmet. Gamla kläder, presenter, köksattiraljer och andra oväsentligheter inte. Försök att hitta andra förvaringsutrymmen för dina herrelösa tillbehör och få dem ur ditt bagageutrymme.
5

Installera ett rack. Om du behöver för att hålla en hel massa "oförutsedda" produkter i bagageutrymmet (en tandborste? En uppsättning pyjamas?) Då du kanske vill sätta en enkel galler mot baksidan av din stam som kommer att hålla allt detta och hålla den från rusar från ena sidan av bålen till den andra när du tävlar runt staden. Kolla in några organisera verktyg vid kaboodle.com. Andra typer av system bil trunk pågår patent. Hitta ett ljussystem som är lätt att installera i din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122106.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.