Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur organisera ditt F550 lastbilshytt

En lastbilens hytt är oftast inte ett stort utrymme, så när det inte riktigt är organiserad, kan det ganska vara belamrad. I Ford F550, kan du bära flera föremål såsom verktyg, kläder, papper eller många andra objekt. Organisera din lastbil kan ta några timmar, beroende på hur rörigt det har blivit, men när du är klar, kommer du att njuta av fördelarna med en ren, prydlig lastbil. Saker du behöver
Cargo arrangör bin
Ziploc påsar
luddfri trasa
Dammsugare
Binder eller mapp
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla objekt från lastbilens hytt. Ta bort allt som lösa papper, verktyg, kläder, artiklar och skräp. Gå igenom de poster utanför lastbilen och avyttra eller lagra objekt som inte hör hemma i din hytt.
2

Dammsug och torka av insidan av din bil. Torka av instrumentpanelen, mittkonsolen, armstöd och dörrpaneler med en torr luddfri kläder eller en fuktig torka. Var noga med att dammsuga under sätena, och mellan sätena och golvet för att rensa ut all smuts, damm eller djurhår.
3

Köp en last lagring bin som glider under baksätet . Många lastbilar tillbehör företag erbjuder lagerplatser som passar ordentligt under sätena och öppna framifrån eller glida ut för enkel åtkomst till dina objekt. Placera små föremål såsom muttrar, bultar och skruvar, in några Ziploc påsar och placera väskor i bagageutrymmet förvaringsfack. Om du bär många verktyg med dig, tänka på att köpa en verktygslåda för sängen av din lastbil för att hålla verktyg från trava upp insidan av hytten.
4

Byt väsentligheter tillbaka in i din lastbil. Börja med de viktigaste punkterna och placera dem i förrådet under sätet eller i någon förvaringsutrymmen din lastbil kan ha, exempelvis handskfacket. Fortsätt att ersätta bara de objekt som du behöver ha i din lastbil. Objekt som du behöver ibland endast bör placeras i din lastbil som behövs och tas bort när du är klar med dem.
5

Köp en pärm eller mapp där du vill lagra alla dina lastbilens pappersarbete och annan dokumentation du bär i din lastbil. Förvara bindemedlet i handskfacket eller i nät bakom föraren eller passagerarsätet.
6

Tidy din lastbilens hytt varje dag. Om du samlar alla dina varor i slutet av dagen och organisera dem eller avyttra några papperskorgen, bör det bara ta dig några minuter varje dag. Köp en liten soppåse för att hålla i din lastbil som du enkelt kan tömma varje dag. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123069.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.