Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Korrosion från min Tahoe Wheels

De lättmetallfälgar på din Chevrolet Tahoe sport utility vehicle (SUV) kan förlora sin skyddande beläggning över tid, lämnar dem mottagliga för korrosion och gropfrätning. Om korrosion sätter in för länge, kan hjulet bli skadade i sådan utsträckning att den behöver professionell resurfacing eller utbyte. Regelbundet rengöra dina hjul kan hjälpa till att förhindra korrosion från inställningen i. Wheel polerar kan bidra till att undanröja korrosion i de flesta ställen, och en spray-on yta kan ge dina hjul visst skydd mot framtida fall av korrosion. Saker du behöver
Tvål
mjuka trasor
Stålborste
Wheel polish och korrosion Remover Review Spray-on fullföljande
Visa fler instruktioner
1

Rengör hjulet med tvål, vatten och en mjuk trasa för att avlägsna det mesta av bromsdamm och smuts från hjulet. Buff hjulet torrt med en annan mjuk trasa. Inspektera hjulet för skrubbsår och repor --- de platser där korrosion är mest sannolikt att bilda.
2

bort de största områdena för korrosion med en liten stålborste. Scrub precis tillräckligt för att ta bort korrosion utan att lämna djupa repor på hjulet ytan. Ta bort de återstående korrosion med ett hjul polish och korrosion remover. Använd polish enligt sina instruktioner, och torka av med en fuktig trasa.
3

Applicera en spray-on fullföljande att lägga skyddet på hjulets yta. Låt målgång torka innan du flyttar bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122998.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.