Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur rengör jag en illaluktande förångarbatteri i en Auto?

Förångarslingorna hjälpa förbättra prestandan för luftkonditionering och värmepumpar. De finns i någon typ av bil. Genom användning, kan de bli slitna och illaluktande, vilket orsakar en bil att lukta illa. Ett sätt att förbättra lukten är att rengöra förångarslingan. Saker du behöver
Skruvmejsel
Förångare renare
Visa fler instruktioner
1

bort handskfacket för att komma till förångarslingorna. Lokalisera alla skruvar som håller handskfacket på plats och skruva dem. Under mitten förvaringsfack
2

Reach och trycka upp den. Dra ut den för att ta bort konsolen. Skruva av växelspaksknopp och skift stöveln. Koppla växlarna och ta bort shifter beklädningsdetalj tillsammans med aska brickhållaren.
3

Nå under manöverpanelen i den i mitten av bilen och driva upp för att ta bort det. Titta att se att förångarslingan syns tydligt och visar nog att rengöras.
4

Spray förångarslingan grundligt med förångarslingan renare. Börja på ena sidan av spolen och arbeta i hela pjäsen. Spraya en tung dos för att ta bort lukt. Vänta fem minuter för renare att bosätta sig och slå på luftkonditionering.
5

Kör luftkonditionering till ett par minuter och upprepa processen två gånger till för att eliminera så mycket av lukten som möjligt. Stäng av klimatanläggningen när den sista omgången av renare har torkat.
6

Sätt tillbaka delarna som togs bort, med början i kontrollpanelen och arbeta bakåt tills alla bitar har lagts tillbaka i rätt ställen. Slå på luftkonditionering och köra den några minuter för att se till att lukten fortfarande är borta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123068.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.