Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra en bil Bumper före målning

När du planerar att måla ditt rikligt , måste du göra många av de saker som du gör när du målar resten av bilen . Du måste vidta vissa åtgärder innan du börjar . Till exempel måste stötfångaren en grundlig rengöring för att säkerställa att färgen jobbet kommer ut felfri . Här är vad du behöver göra . Instruktioner
1

Sand stötfångaren innan du tvättar den. Ta din slipmaskin och grundligt gå över stötfångaren . Genom att slipa det , du prime stötfångaren för färg .
2

Blanda en mild tvål med vatten . Den normala tvål som du använder för att tvätta din bil är acceptabelt för stötfångaren . De flesta av dessa tvålar är koncentrerade , så planerar att sätta in bara en liten mängd . Använd en ren hink och blanda tvål och vatten tillsammans . Kasta i svampen som du planerar att använda , så att det blir fuktigt .
3

Tvätta stötfångaren med svamp och tvålvatten . Definitivt använda lite vinklad fett när du rengör den . Eftersom stötfångaren är av bilen på den här punkten , rengör alla delar av det .
4

Skölj stötfångaren ordentligt . Regelbunden vatten från slangen är bra att skölja bort stötfångaren . När den är ren , är du redo att måla .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122120.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.