Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Dammsug en bil

Försöker hålla en bil ren - speciellt om du använder den för att transportera dina barn eller om dina tonåringar driver det - kan vara ett pågående arbete. Även om du är den enda som använder din bil, kanske du upptäcker att du måste dammsuga det ofta (eller som du bör). Det är ganska lätt att hålla bilen ren med rätt teknik. Instruktioner
1

Hitta en biltvätt som innehåller vakuum tjänsten. Ett av de enklaste sätten att få din bil dammsugas är att ta det till en biltvätt. Detta åstadkommer två saker: Du får din bil exteriör tvättas och interiören dammsugas av en skötare. Däremot kan det bli dyrt om du behöver ha din bil dammsugas regelbundet. Det kan också ta längre tid än vad du har.
2

Leta efter en självbetjäning biltvätt. Vid en självbetjäning biltvätt, tror du på biltvätt och dammsuga själv. Detta är billigare än om du har biltvätt skötare göra det åt dig. Det kan dock fortfarande få dyr beroende på hur ofta du behöver det gjort. Addera 3

Kolla in lokala hem butiker för att få ett bra köp på en dammsugare för att rengöra din bil. Du kan sedan dammsuga din bil i din uppfart. I synnerhet är en Shop Vac finns i de flesta affärer, kostar mindre än en vanlig vakuum och är mer hållbara.
4

Få en sladdlös handhållen dammsugare som ett Hepa eller Oreck och du kan vakuum din bil någonstans. Detta gör att du kan suga din bil på din lunchrast på jobbet, eller ens dammsuga upp bilen medan du sitter i det väntar någon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122139.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.