Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får Cigarettrök Tillfälligt bilstol

Cigarettrök är en kemisk förening som genomsyrar och stannar i tyger som det kommer i kontakt med. Det är en av de svåraste lukter att få ut av tyger på grund av styrkan i doften och mängden av det som stannar i tyget. Med kläder och andra flyttbara tyger, kommer lukten av rök ut i tvättmaskinen. Eftersom bil klädsel är fäst, har du inte möjlighet att låta tvättmaskinen göra jobbet. Hand rengöring är det enda sättet att få cigarettrök ur bil klädsel. Instruktioner
1

Shampoo klädseln. Använd en matta shampooer att avlägsna below-the-ytan luktar. Matta shampooers släpper vatten i tyget i klädseln sedan suga ut igen. Detta hjälper dra ut cigarettrök luktar från under tyget.
2

Låt klädseln torka i minst 24 timmar efter schamponering innan något annat på den. Om du försöker att behandla det med något annat, kan det minska effekten av schamponering.
3

Ansök bakpulver till ytorna. Bakpulver suger upp lukter. När du har installerat bakpulver, gnid in ytan på klädseln. Låt bakpulver på klädseln för en vecka, sedan dammsuga bort det.
4

Öppna ditt fönster. Luft ut bilen genom att lämna fönster och dörrar öppna på trevliga dagar. Bara att få frisk luft i bilen kommer att bidra till att undanröja en del av doften av cigarettrök i klädseln.
5

Flera naturprodukter absorbera dofter kvar efter rengöring av klädsel. Ett alternativ är att lämna en oöppnad påse med träkol i bilen över natten för att absorbera lukt. Ett annat alternativ är att skära ett äpple, lägg den i en skål och lämna den på golvet i bilen tills den skrumpnar upp. Du kan också använda en trasa med några droppar vaniljextrakt under sätet för ett par dagar för att hjälpa till att absorbera en lukt och ersätta den med en fräsch doft. Sätt lite torr kaffesump på golvet för ett par dagar sedan dammsuga upp dem för att hjälpa dra upp cigarett lukt. Dessa metoder alla ta flera program för att arbeta, så var beredd att tillämpa mer än en gång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122561.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.