Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur bli av en smaklös mögel lukt i en bil

Har din bil luktar som gamla gymnastikskor? Om den gör det, kan du ha ett problem med mögel. Mögel är ofta vad som ger den smaklös lukt till din bil, och är i allmänhet orsakad av fukt inne i bilen. Denna fukt kan vara var som helst, men oftast finns antingen på golvmattorna, stammen mattan eller taket liner. Du vill hitta det whereever det är för att eliminera lukten. Saker du behöver
Våt /torr VAC
Mögelskyddad sprej
Handdukar /trasor
Lukt Eliminator
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera fukt i bilen. När du har hittat där fukten är i din bil du kommer att vilja ta reda på varför det finns fukt där. Om du inte vet mycket om bilar du kommer att vilja ta det någonstans som kan berätta vad som läcker och hur mycket det kommer att kosta att åtgärda. Ofta är dessa enkla och billiga jobb eftersom det är helt enkelt fodret, men de kan bli dyrt om det är kroppen av bilen läcker.
2

Ta ut mattan eller i taket liner, vid minst lika mycket av det som du kan. Nu försöker suga upp så mycket av fukten som du kan. Spraya med mögel-resistent spray och låt det härda i minst 30 minuter utan också läsa anvisningarna på spray för tillverkarens rekommendation. Ta sedan din våt /torr dammsugare och dammsug upp allt igen.
3

Repetera steg 2 tills alla de platser som läcker in i din bil är helt torra. Nu kan du sätta ihop det igen.
4

Köp en lukt eliminator för din bil. Dessa är INTE luftrenare. Du hittar dem på auto butiker eller på nätet och de kommer att eliminera lukt, och inte har en doft själva. Normalt de använder kolfilter för att rena luften. Placera en av dessa i din bil till slut att bli av med lukten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122274.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.