Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Pine Gum från bilar

Tallen tenderar att droppa en hel del tall tuggummi, eller SAP. Om du parkera din bil i en, kan du hitta en envis, klibbig röra på fordonet. Flera olika metoder finns tillgängliga för att ta bort kåda, men det finns några bergsäkert sätt att få bort det utan att skada bilens finish. Saker du behöver
Frotté
Isopropylalkohol (70 procent eller högre) katalog Nagellack Remover Review Bomullstussar
Visa fler instruktioner
1

Förbered ytan av bilen som har tall tuggummi på det genom att tvätta och skrubba bort all smuts och sot. Smuts och fett kommer att hindra reningsprocessen och kan skada och repa lacken när du skurar saven.
2

Använd bomullstuss doppad i isopropylalkohol och försiktigt gnugga fläcken av tall tuggummi. Detta bör mjuka upp saven och göra den mer följsam och lätt att skrapa bort. Upprepa tills saven är mjuk.
3

gnugga bort saven med frotté och ta bort saven. Om SAP fortfarande, återanvända alkohol med bomullstussar. Om SAP fortfarande inte lossnar, använd nagellack remover med samma metod.
4

Använd en plast rakblad eller annat trubbigt kant att skrapa tall tandköttet försiktigt om det behövs. Använd inte något som kommer att skada bilens finish.
5

Rengör alla ytor som har behandlats med några kemikalier. Saven kan lämna några märken på färgen, beroende på hur länge den har varit på bilen. Polering färgen kan ta bort markeringarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122608.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.