Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort mögel från mattan i en bil

Mögel kvar i bilen kan lämna en stark lukt. Ju längre mögel är instängd i bilen och inte rensas eller sändes ut, desto farligare kan det bli. Att utsättas för obehandlad mögel kan orsaka influensaliknande symtom och känslor av illamående. Genom att få mögel ur bilen mattor, kommer du få en säkrare och renare fordon. Saker du behöver
Sponge
Dry tvättmedel
Damp Vakuum duk hotell med bilagor
Fungus bespruta
Visa fler instruktioner
1

Vacuum bilens matta på en lokal biltvätt, eller med ett hem vakuum med bilagor. Detta kommer att ta bort alla lösa mögel eller smuts som kommer att göra mögel värre.
2

Gnid torrt tvättmedel i mattan med en fuktig svamp. Se till att gnida med skrubbning sidan av svampen, och rengör hela mattan i bilen. Addera 3

Torka mattan med en våt trasa. Försök att få alla tvättmedel ur mattan med trasan.
4

Öppna dörrarna på fordonet och låta mattan lufttorka. Det är bäst att placera din bil så att solen kan lysa på mattan. Solen kan döda någon mögel rester som inte togs bort eller kan vara kvardröjande i luften. Låt mattan torka helt, eller mögel kan komma tillbaka.
5

Spray svamp-bort spray på mattan för att säkerställa en uppfriskande och ren doft och för att förhindra mögel från att komma tillbaka.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122959.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.