Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Auto Vinyl

Att upprätthålla en ren bil kräver mer än bara planerade resor genom drive-thru tvätthall. När du kör runt stan alla ser på utsidan av din bil, men du tittar på insidan varje gång du kör. Bra inre underhåll förbättrar livslängd på invändiga komponenter i bilen, och att välja rätt produkter och tekniker för att ta hand om olika ytor är viktigt. Auto vinyl är en yta som kräver ordentlig rengöring och skydd för att hålla den i toppform i många år framöver. Saker du behöver
Microfiber rengöringsduk
Mini tvåvägs detalj borste
Vatten sprayflaska
insida skyddande sprej
Vinyl Spray
Visa fler instruktioner

1

Torka alla vinylytor och komponenter streck med en torr rengöringsduk av microfiber för att ta bort damm bygga upp. Flera handdukar kan behövas för mycket damm uppbyggd.
2

Rengör alla sömmar, sprickor och öppningar vent med ett tvåvägs beskriver borste till fri damm och skräp från dessa områden. Torka bort uppbyggd med en torr microfiber rengöring handduk.
3

Spray vinylytor lätt med vatten. Torka med en ren microfiber handduk för att rengöra och torka.
4

Spray en inre yta skyddsmedel på komponenter vinyl streck. Använd inte spray på vinylsäten. Undvik att spruta direkt in i ventiler och andra öppningar streck och inte över-mätta ytan. Torka bort det skyddande med en ren microfiber handduk.
5

Clean vinylsäten med en läder och vinyl Cleaner som är avsedd för klädsel. Spraya eller torka renare lite på sätena. Gnid renare i sätet och torka bort med en ren microfiber handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122772.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.