Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort lukt från en bil Trunk

Bil stammar kan vara den värsta illaluktande delen av någon bil. Många olika saker ofta kastas in i stammen och glömt, orsakar lukten att bli värre och värre. Ta bort lukt från stammen är lite svårare än att ta bort lukten från insidan av bilen. Det finns ingen ventilation i bålen, vilket innebär att det kan bli smaklös och mycket smutsiga. Med några enkla steg, kan den dåliga lukten tas bort på nolltid. Saker du behöver
vatten
Bucket
Tvål
Rags
Brush
Bakpulver
Hand vakuum
Bowl
vit vinäger
luftfräschare

Visa fler instruktioner
1

öppna bagageluckan på bilen och utsätta det för luft. Inspektera stammen att fastställa lukten sak. Avlägsna allt från stammen och lägg den åt sidan där det kan vara i flera dagar tills stammen är ren. Torka bort allt som var i bålen noggrant med tvål och vatten om möjligt. Torka ner allt som inte kan rengöras eller bli blöt.
2

Kontrollera insidan av stammen för att se till att den är torr. Strö hela insidan av stammen med en tung mängd bakpulver. Borsta bakpulver runt stammen för att få full täckning. Täck hela heltäckningsmatta och låt det sitta i några timmar för att absorbera illaluktande lukt.
3

Dammsug bakpulver med en hand vakuum. Sopa upp allt bakpulver. Se till att komma in i sprickor där bakpulver kan ha fått.
4

Fyll en skål med vinäger och ställ in den i mitten av stammen. Stäng bagageluckan och lämna skålen där för en dag eller två för att ta bort lukten som fortfarande återstår. Lämna bilen parkerad och inte köra det medan ättika är i bagageluckan.
5

Spray allt som fanns i bakluckan med luftfräschare innan objekten tillbaka. Om något fortfarande luktar, inte sätta tillbaka den eller problemet återkommer. Stäng bagageluckan när allt har lagts tillbaka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123050.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.