Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Bilvax Från en vindruta

applicera vax på bilens exteriör kommer att hjälpa till att hålla färgen och yttre ytorna blanka och hjälpa till att förhindra rost och andra skador från väder och vind. Men ibland, vax vindar upp på platser där det inte är tänkt att vara, till exempel på glas. Borttagning bilvax från en vindruta är inte svårt, men du måste vara försiktig om hur det går till så att du inte repar glaset. Det finns ett par olika metoder som du kan prova för att se som bäst gör jobbet åt dig. Saker du behöver
Tvättsprit
luddfri trasa
Avfettaren
Pappershanddukar
Tandborste
tandpetare
Glasrengöringsmedel
Visa fler instruktioner

1

Ansök gnugga alkohol till en ren, luddfri trasa. Gnid trasan på vax fläckar på vindrutan. Gör flera pass med trasan tills vaxet börjar upplösas.
2

Spray en kommersiell avfettningsmedel på vax du vill ta bort från vindrutan. Vänta en minut eller så och torka bort vaxet med en trasa eller duk. En sak att tänka på är att avfettningsmedel kan vara skadligt att måla, så se till att inte få något på huven eller taket.
3

Skrapa bort vaxet med en tandborste eller tandpetare . Lite mer arbetsintensiv än några av de andra metoderna, kommer detta att bidra till att du får bort all vax. Använd en mjuk borste tandborste på vindrutan. Om du är orolig för repor, använd tandpetare.
4

Rengör vindrutan med en vanlig fönsterputs och hushållspapper när du har tagit bort vaxet.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122913.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.