Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar hand om min mjuka Top Cabriolet

En sufflett cabriolet höjer upplevelsen av cruising området på en solig dag. Tyvärr kräver en ragtop lite mer vård och utfodring än en vanlig bil. Om det lämnas untended, kan ett tyg topp röta och växa mögel, och en vinyl topp kommer att spricka och skal. När röta börjar ställa in, kan du inte göra mycket åt det bortsett från att ersätta hela toppen. Det tar bara lite extra noga med att hålla din sufflett ser fräsch efter år. Saker du behöver
tyg eller vinyl Protectant
Mild bilschampo
Brush
Visa fler instruktioner
1

Applicera en skyddande när du först få bilen , och sedan ungefär en gång i månaden. Använd en vinyl skyddsmedel för vinyl toppar, och ett tyg Protectant för tyg tops. Endast gälla Protectant till en ren, torr topp.
2

Tvätta bilen regelbundet, inklusive ragtop, precis som vanligt. Använd en pensel och ett milt bilschampo godkänd för den typ av topp du har. Vissa schampon är bara bra för vinyl toppar, några för tyg toppar och några för båda.
3

Håll den övre upp efter tvätt eller efter ett regn tills det torkar helt. Parkera bilen utanför istället för i garaget för att hjälpa upp torr.
4

Park dina ragtop inomhus under vintern om du bor i ett område där det snöar. Du förmodligen inte kommer att vilja köra en cabriolet i den bittra kylan ändå, och snön och isen kommer inte att göra din topp något bra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122963.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.