Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Vad Rensar & Puts Dekaler på en husbil?

Smuts och skräp kan enkelt samlas in på din husbil medan du kör över det öppna landskapet. Detta kan lämna din husbil ser smutsig och lämnar färg och dekaler ser tråkig och äldre. Ett antal produkter på marknaden kommer att rengöra och polera din husbil dekaler, återställa dem till deras ljusa, färgglada skick. Stålull

Stålull kuddar arbetar för att försiktigt polera bort smuts och uppbyggnaden på fordonets dekaler utan att skada design eller finish på dekalen själv. Stålull kan köpas i butiker auto utbudet, byggvaruhus och stormarknader. Leta efter en stålull markeras med en "fin" grain nivå. Detta kommer att tillåta dig att försiktigt polera bort allt skräp och återställa dekal tillbaka till sin ursprungliga ljusa, fjädrande skick. Tvätta husbil som vanligt, och sedan använda stålull för att försiktigt polera över dekalen, som arbetar i små cirkelrörelser tills du har kratsade hela dekalen. Skölj dekalen efter polering, eller bara torka med en trasa för att avlägsna överblivna skräp.
Auto Paint och Glass Cleaner

Top Wax är en produkt avsedd för att rengöra dekaler på RV: s, flygplan och släpvagnar som har en yta gelcoat. Denna vaxpolermedel bort smuts och uppbyggnad medan husbilen dekalen ser glansigt och skyddas med en UV-skyddande yta som förhindrar missfärgning från solens strålar. Tvätta husbil som vanligt, och sedan använda en trasa eller pappershandduk för att tillämpa renare, gnugga i hårda, cirkelrörelser för att gnugga bort all uppbyggd.
Petroleum-Free Wax

Många dekal lim är petroleumbaserade, vilket betyder att man använder en RV vax som innehåller olja skulle kunna lösa upp limmet och orsaka dekalen att skala bort. Tvätta RV som vanligt, och sedan använda ett fordon vax som är petroleum gratis. Detta kommer att återställa glansen av dekalen och skyddar mot framtida skador. Petroleum-free bil vax kan köpas i de flesta butiker auto utbudet, bara läsa ingrediensförteckningen på baksidan av behållaren för att se till att olja inte är noterat. Ställ en butik associera att hjälpa dig om du inte kan avgöra vilken produkt som är bäst för din husbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122367.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.