Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur förhindra Strålkastare Från Gulning

strålkastarna på moderna bilar är tillverkade av polykarbonatplast. Detta ger strålkastarna mer hållbarhet, men det kan också resultera i en potentiellt farlig ackumulering av oxidation. Oxidation, eller gulfärgning av bilarnas strålkastare uppstår när solens värme orsakar porerna i polykarbonatplast att expandera, vilket gör att smuts och annat skräp att fastna på strålkastarna. Det är möjligt att förhindra detta gulning att säkerställa att strålkastarna förbli klart. Saker du behöver
mjuk trasa
Bil schampo
Syntetisk bilpolish
Visa fler instruktioner
1

Torka av strålkastarna med en mjuk trasa efter exponering till smuts, skräp eller isiga vägar som har täckts med vägsalt.
2

Tvätta strålkastare med fordonsindustrin tvål och vatten var tredje månad. Detta kommer att förhindra ackumulering av toxiner, inklusive surt regn, och smuts som kan orsaka gulfärgning på strålkastarna att inträffa.
3

Polera strålkastarna efter reningsprocessen. Detta kan åstadkommas med en syntetisk plast lack som innehåller ett UV-skyddsmedel. Följ instruktionerna på förpackningen för att vaxa bilens strålkastare ordentligt.
4

Parkera bilen i ett garage eller i en skuggig plats när den inte drivs. Detta hjälper till att skydda strålkastarna från UV-strålar som orsakar polykarbonat strålkastare från gulnande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122919.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.