Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att ta av 4X4 Durango Logo

Logo emblem på Dodge Durango utse märke, modell och vissa alternativ på fordonet. Den 4x4 logo förklarar fordonet är en fyrhjulsdriven. Medan många Dodge ägare älskar dem, vissa föredrar att ta bort dem för att ge Durango hud ett rent utseende. De logo emblem följs med en speciell dubbelhäftande tejp. Om du behöver ta bort eller installera en logotyp emblem, se till att du utför processen när Durango är ren och den omgivande temperaturen är över 60 grader F. vad du behöver
Hårtork
Tandtråd
Detailing rakkniv
Gummihandskar
Aceton
Rena trasor
Wax
Visa fler instruktioner
1

Värm 4x4 Durango logotypen emblem med hårtorken för flera minuter. Detta kommer att försvaga de två dubbelhäftande tejp.
2

Linda tandtråden runt båda händerna, vilket 8 till 10 inches av lös tandtråd mellan händerna. Slip den lösa delen under kanten av 4x4 Durango logotypen emblem och dra tråden igenom till andra sidan, rör sig fram och tillbaka med händerna när du går så tråden kan skära genom dubbelsidiga tejpen med en sågning rörelse. Logotypen emblem kommer att falla av när du är klar.
3

Skrapa överskottet tejpen sidan av Durango med detaljer rakkniv. Dessa rakhyvlar är plast kopior av verkliga rakblad. Du kan köpa detalj rakhyvlar på de flesta bildelar butiker
4

Tag på handskarna och tillämpa en fläck av aceton till ren trasa. Platsen bör vara ungefär lika stor som en silver dollar. Gnid aceton på kvarvarande limmet. Aceton skär klister och gör att du kan gnugga resten av med trasa. Du kan behöva ansöka på nytt aceton till trasan flera gånger för att slutföra det här steget.
5

Torka all överbliven aceton utanför Durango s färg och applicera vaxet till området med en ren trasa. Den aceton kommer inte bara skära limmet, kommer det band också vaxet bort från Durango avslut. Om du planerar att installera om märket, se till att ta bort vaxet innan handen, med en god kvalitet fordonsindustrin vax remover. Ta aldrig bort vax med aceton eller någon annan hård kemikalie.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122586.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.