Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Extremt Målat Wheels

Hjul kan bli extremt färgas om du tillåter bromsdamm att stanna på dem under längre tidsperioder. Bromsen damm kommer att lämna en gul och svart fläck på hjul som kan vara svåra att få bort. Wheels också kan färgas och anfrätt av vägsalt och slagg som används i hårda vinterklimat att behandla isiga vägar. Du kan köpa specialiserade rengöringsprodukter från bildelar butiker för att rengöra dina hjul eller så kan du använda vanliga hushållsprodukter att ta bort fläckarna. Saker du behöver
Avfettaren spraya
städtrasor
Cleaning hink Sida 3 oz. destillerat vit vinäger
1 oz. milt rengöringsmedel
1 gallon varmt vatten
Skurborste
Aluminiumfolie
Stålull tvål pad
Slang
Visa fler instruktioner
1

Spray hjul med avfettningsmedel rengöringsspray. Låt sitta en stund, torka sedan av med en trasa. Detta tar bort ytskiktet av fett och smuts så att du kan arbeta på att ta bort envisa fläckar undertill.
2

Blanda diskmedel, vinäger och varmt vatten i din städning hink att använda som en rengöringslösning . Vinäger är ett effektivt rengöringsmedel för att avlägsna smuts, rost och korrosion från metall.
3

Applicera rengöringsmedlet på de fläckar genom att doppa en rengöring trasa i hinken och mättar området.

4

Doppa skurborste i rengöringslösning och använda den för att kraftfullt skrubba fläckar. Du kan behöva tillämpa mer lösning och låt det dra i fem till tio minuter för att penetrera de fläckar för enklare borttagning.
5

Doppa en bit aluminiumfolie i outspädd ättika. Gnid folien är blanka sidan på rostfläckar att ta bort dem.
6

Blötlägg en stål pad ull tvål i din städning lösning och använda den för att skrubba eventuella kvarvarande, tuffare att få bort fläckar.

7

Spraya med vatten för att skölja vinäger och tvål från hjulen och avslöja eventuella kvarvarande fläckar. Upprepa reningsprocessen vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123086.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.