Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Till Flytta Dekaler från en bil Exteriör

Från reklam dekal en bilhandlare fäster till din bil, till bildekal som du har tröttnat på, måste du ta bort den här utsmyckningen om du är trött på det . Men vill du inte att spendera dyrbar tid att ta bort dekalen bit för bit. Lyckligtvis, med rätt inställning, kan du kanske att skala dekalen från ytan av ditt fordon med en minimal ansträngning. Saker du behöver
Förlängningssladd
Hårtork
plast rakblad
Adhesive Remover Review ren trasa linje
Fiske eller tandtråd
Visa fler instruktioner
Ta bort Dekaler
1

Anslut en förlängningssladd som är tillräckligt lång för att nå din bil när hårtorken är ansluten till den. Koppla in hårtorken.
2

Ställ hårtork på en varm eller het värme inställning och blåsa den uppvärmda luften på dekal. Rikta luften över hela ytan av dekalen att effektivt lossa limmet. Stäng av hårtorken och lägg den åt sidan när dekalen blir varm. Addera 3

Peel kanten på dekalen bort från ytan av ditt fordon med nageln. Om du inte har naglarna, använda kanten av en plast rakblad att lyfta kanten. Se till att inte riva dekalen när du lyfter kanten.
4

Grip dekalen med tummen på ena sidan och pekfingret på den andra. Peel klistermärket bort från bilen så försiktigt som möjligt. Ta din tid så att du inte rippa dekalen.
5

Inspektera ytan på din bil för att se om något lim kvar. Häll 1/4 tsk. lim remover på en ren handduk och gnugga den över resterande lim. Kontrollera att det självhäftande remover du använder är säkert för applikationer lackeringsverkstäder och följ ytterligare produktinformation instruktioner. Addera bort dubbelsidigt Dekaler skumtape
6

Använd en bit av fiskelina eller tandtråd för att ta bort klisterlappen från bilen. Håll ena änden av fiskelina eller tandtråd med ena handen, och den andra änden med den andra handen, och sätt den bakom toppen av dekalen på bilen.
7

Imitera en sågning eller sida -till-sida rörelse med fiskelina eller tandtråd för att skära igenom bindemedelsskummet och ta bort klisterlappen. Peel lös klistermärke och dubbelhäftande tejp bort och kasta. Det är troligt att en del av skummet bandet och även en del av dekalen kvar.
8

Ta bort eventuellt kvarvarande klister med lim remover och en plast rakblad. Applicera 1/4 tsk av plockaren till en ren handduk och torka limmet. Håll plast rakblad i 45-graders vinkel och driva för att försiktigt skrapa bort resterande lim.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122580.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.