Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Do It Yourself Auto hörndel

Bil mattor ta stryk och kan göra en bil ser gamla före sin tid om de inte tas om hand . Oavsett om du kämpar snö eller sand , kommer golvmattor bevara bilens matta . Skräddarsydda mattor är dyra , men det finns alternativ om du vill ersätta gamla mattor . Saker du behöver
badkar matta och yta matta
Plastic runner
Måttband
Marker
mattkniv
Visa fler instruktioner
1

Placera ett badkar eller dusch golvmattan på bilens golv . Blöt sugkopparna på baksidan av plasten. Tryck mattan ordentligt på uncarpeted golvet. Mats kommer i fyrkantiga eller avlånga storlekar och kan köpas på centra hem förbättring eller varuhus .
2

Välj ett färgat område matta med en gummibaksida . Plocka mattor tillverkade av inomhus - utomhus material som kan spolas bort när den är smutsig . Gummibakstycke mattor kommer i små , ​​rektangulära storlekar och kan hittas på byggvaruhus och lågprisbutiker .
3

Köp en plast löpare från ett hem förbättring center . Dessa kan köpas av foten från stora rullar . Plasten har pekat gripdon på baksidan för att fästa plasten till mattan . Trace måtten på brädan på plasten med en markör och lägga löparen på en hård yta , såsom plywood . Klipp längs riktlinjen med en mattkniv .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122845.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.