Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren vattentät plast Golv

Vattentät plastgolv finns i ett antal olika stilar, färger och mönster. Detta golv är populärt eftersom det kräver mycket mindre underhåll än laminat och andra typer av plastgolv. Det bästa sättet att hålla golvet rent är att tvätta det regelbundet med en lösning av ättika och vatten. Detta håller golvet ser sitt bästa och skyddar mot framtida skador. Saker du behöver
Vinäger
Vatten
Bucket
Broom
Rag
Visa fler instruktioner
1

Häll 1 kopp ättika i en plast mopp hink och fylla den full med varmt vatten. Denna kombination gör ett effektivt rengöringsmedel som inte repar ytan på ditt golv eller orsaka någon skada, gillar kommersiella rengöringsmedel kommer. Om du inte gillar lukten av ättika, använd vit destillerat ättika som inte har en stark doft.
2

sopa golvet för att avlägsna alla spår av smuts eller skräp. Se till att du får bakom apparater och in i hörnen. Du kan också prova att använda en Swiffer eller liknande produkt som fäster damm och smuts direkt till en trasa för enkel rengöring.
3

Doppa moppen försiktigt i ättika och vatten lösning. Ringa ut överflödigt vatten, eftersom en ansamling av vatten kan skada golvet. Kör moppen längs alla delar av golv för att helt ta bort all smuts och rengör golvet.
4

Låt första lagret av lösningen torr och utnyttja möjligheten att söka efter eventuella fläckar du kan ha missat . Du kan gå tillbaka över golvet med mopp och ättika lösning för att få några smutsiga områden ren, eller så kan du prova att rengöra de individuella fläckarna för hand.
5

Gnid något särskilt smutsiga fläckar med en trasa doppad i ättika lösning. Som du skulle göra om du använder en mopp, ring ut överflödigt vatten innan du använder trasan på golvet. Om fläcken vägrar att komma upp, låt trasan sitta en stund för att låta arbetet ättikslösning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122198.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.