Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man gör Bil Luktborttagare

Fick en stink eller unken lukt i din bil som du bara inte kan bli av med? Bakpulver fungerar på samma magi i bilar som det gör i kylar och frysar. Genom poppar flera containrar med bakpulver i din bil, kan du eliminera mystiska dofter och hålla dem från att återvända. Förvaring av bakpulver i plastbehållare med hål stansade i locken håller mässar till ett minimum. Saker du behöver
Tre små, plast yoghurt behållare med lock
Box bakpulver
stor nål
Förpackningstejpen
Visa fler instruktioner
1 < p> Tvätta yoghurt behållare noggrant med tvål och varmt vatten. Torka behållarna och locken helt.
2

Fyll varje yoghurt behållare halvvägs med bakpulver. Om du går över halvvägs, kommer det att bli lättare för bakpulver att spilla ut ur behållarna om de tips på sina sidor.
3

Tryck nålen genom toppar i yoghurt behållare flera gånger, vilket gör 8 till 10 hål i varje lock. När du trycker in nålen i locket, vicka runt lite för att vidga hålet innan du skjuter igenom. Hålen bör vara tillräckligt stor för att se, men tillräckligt liten för att minimera spill om behållaren välter.
4

Sätt lock på yoghurt behållare och använda en smal remsa av förpackning tejp för att fästa dem till behållarna. Lagra två under sätena och en i en mugghållare i din bil. Byt bakpulver i behållarna en gång varannan månad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122192.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.