Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur bli av mögel i en bil luftkonditioneringen

En unken lukt som kommer från en bils luftkonditioneringssystem kan vara en indikation på att mögel växer inuti bilens ventiler. De ventilationssystem i bilar kan ibland växa mögel, som vatten och annan fukt ackumuleras över tiden. En mögel angrepp av en bils luftkonditioneringen kommer inte bara resultera i en obehaglig lukt, mögelsporer blåser genom ventilerna kunde faktiskt göra förare och passagerare sjuka. Lyckligtvis kan mögel problemet hanteras genom att spraya en särskild form för att avlägsna lösningen i ventiler. Saker du behöver
Speciality mögel borttagning lösning
Sprayflaska
Pappershandduk
Visa fler instruktioner
1

Köp en specialitet lösning för att utrota mögel. Flera typer kan köpas på olika järnaffärer, och någon version speciellt utformad för bilar finns på Bilverkstäder.
2

Häll vätskan i en sprayflaska. Vissa versioner som redan kan komma paket i en sprayflaska, i vilket fall detta steg är inte nödvändigt.
3

Spraya vätskan i alla luftkonditioneringsventiler i bilen. Var noga med att spraya in ventiler i både fram-och baksäte, och alla som kan löpa längs golven eller sidorna av bilen.
4

Torka eventuellt överskott eller utspilld vätska ur bilens instrumentbräda . Låt lösningen arbeta sig in i luftkonditioneringssystemet.
5

Slå på bilen och dess luftkonditioneringssystemet efter låta lösningen torka i ventilationshålen natten. Kontrollera om lukten kvarstår eller kan vidare lokaliserad till specifika ventiler. Upprepa besprutning vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123000.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.