Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Splatter måla ur en bil

Automotive lacker är motståndskraftiga mot alla typer av angrepp, inklusive stänkte färg. Men bilen finish är inte helt okänslig för starka rengöringskemikalier och du måste ta stor omsorg när du försöker ta bort färg droppar från bilens yta. Paint-splatter borttagning kräver bara en aning av sunt förnuft för att lyckas. Saker du behöver
hink med varmt vatten
tjock handduk
Mjuk putsduk
Container av lacknafta
Bilvax
Visa fler instruktioner
1

Behandla färgen först som om det vore vatten-baserade. Parkera bilen på en skuggig plats och låta ytan svalna i en timme eller två. Blötlägg en tjock handduk i varmt vatten och lägg den våta handduk över det område som innehåller färgen du vill ta bort. Låt våt handduk på fordonet för 2 till 3 timmar.
2

bort handduken. Blöt en mjuk putsduk i varmt vatten och torka över färgen med jämnt och stadigt tryck. Om färgen är vattenbaserad kommer den att torka av ytan lätt. Om färgen fortfarande, fortsätter du till steg 3.
3

Fukta en engångsduk med lacknafta. Börja försiktigt gnugga de yttre delarna av färgen splatter, gör cirklar runt hela ytterkanten. Titta noga för att färgen ska börja komma av bilens yta och sedan flytta långsamt inåt mot mitten av färgen. Fortsätt gnugga ytan tills alla befläckade färgen har tagits bort.
4

med en handduk doppad i vatten, torka omedelbart ner det område där färgen var belägen och följa genom avtorkning med en ren, torr trasa för att stoppa verkan av lacknafta på bilens yta.
5

Applicera flera lager bilvax för att ersätta vaxet som kan ha smittat av sig under avlägsnande av stänkte färg.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122394.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.