Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort bromsdamm från Aluminum Wheels

Som broms samlas damm på dina aluminiumfälgar, kan det bli inbakad i finishen orsakar rostskador och skrämma skador som kan kräva byte av fälgar. Ta bort bromsdamm innan den har en chans att smälta med polish av dina hjul kommer att förhindra kostsamma reparationer och hålla dina aluminiumhjul ser så gott som ny. Saker du behöver
Vattenslang
aluminiumfälg Soft Cleaner Review borste
Automobile Bucket
rengöring tvål
Mjuk, bomullsdukar
aluminiumfälg polska

Visa fler instruktioner Review bort bromsdamm från aluminiumfälgar
1

Flytta din bil till ett område där det kommer att vara borta från direkt solljus och se till att dina bromsar är svala innan du börjar.
Sida 2

Spraya dina aluminiumfälgar med en vattenslang för att tvätta bort eventuellt löst bromsdamm och kyla fälgar. Som broms damm blir uppvärmd, kan det sippra in i polska och ge fläckar på hjulen. Var särskilt försiktig för att undvika att lägga värme till fälgar medan du arbetar.
3

Applicera en icke-slipande rengöringsmedel speciellt utformad för aluminiumfälgar på fälgar på din bil. Spraya fälgar väl och låt renare att arbeta 1 till 2 minuter innan du fortsätter till nästa steg.
4

Skrubba bort bromsdamm med en mjuk borste. Ägna särskild uppmärksamhet åt alla skrymslen och sprickor för att avlägsna eventuella bromsdamm som kan ha etablerat sig i dessa svåra att rengöra områden.
5

Doppa mjuk borste i en hink med rent tvålvatten och skrubba hjulen ordentligt igen.
6

Skölj hjulen med en vattenslang för att avlägsna eventuella rester rengöring. Se till att vattnet som faller till marken är ren och klar innan vi går vidare.
7

Torka hjulen med en mjuk bomullsduk.
8

Applicera en aluminiumfälg polish till din fälgar för att skydda dem från framtida insättningar broms damm. Polering hjulen nu kommer att göra bort bromsdamm lättare nästa gång du tvättar din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122142.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.