Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren aluminiumhjul Auto

Rengöring aluminium bil hjul är en smutsig och delikat jobb samtidigt. Dessa blanka hjultyper kan lätt repas och urkärnade, så ta väl hand för att rengöra och underhålla hjulet kommer att hålla den glans och lyster under en längre tid. Allt som krävs för att få en riktigt ren hjul är en betrodd rengöringsmedel, några mjuka trasor och lite tid. Saker du behöver
Micofiber mitt
Slang
Bil Soap
Avfettaren
Microfiber handduk
Visa fler instruktioner
1

Ta hjulet utanför bilen. För att få den bästa rena möjligt är det nödvändigt att ta bort hjulet från bilen. Detta kommer att ge tillgång till alla delar av hjulet fram och tillbaka längs med svåråtkomliga skrymslen på hjulet.
2

Spray hjulet ner med en slang. Använd en tryckmunstycke att få envisa skräp utanför. En vanlig bil tvål och microfiber kardan kan användas för att tvätta hjulet och få återstående skräp från ratten så bra som möjligt. Den mikrofiber mitt repar inte hjulet så använder vissa muskler för att få den otäcka gunk bort. Torka av hjulet med en mjuk trasa t.ex. en mikrofiberduk handduk, duk eller ens cheesecloth. Addera 3

Använd avfettningsmedel på hjulet för att ta bort fastnat på smuts. Broms damm kommer att skapa mycket hårt fast på områden som regelbunden rengöring inte kommer bort. Placera avfettningsmedel direkt på en mjuk trasa och rengör dessa tuffa områden runt ventilspindeln och lug bult områden. Två välrenommerade rengöringsmedel görs av mödrar och Meguiar s för detta ändamål.
4

Tvätta hjulet ner igen med microfiber pad. Detta bör plocka upp någon lösgjorda smuts och skräp från avfettningsmedel. Spraya hjulet ner med slangen och torrt. På denna punkt din hjulet är rent och kan sättas tillbaka på din bil. Om du bestämmer dig för att polera fälgen är nu förberedd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123096.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.