Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur rengör jag en Pontiac Solstice?

Pontiac Solstice roadster fört vissa liv till Pontiac märket när det debuterade 2006 med en 2,4-liters och dubbla överliggande kamaxlar. Det kom i suffletten och coupe versioner, den senare med en targa tak. Dess härlighet var kortlivad, emellertid, sedan General Motors var tvungen att stänga av Pontiac varumärke under finanskrisen 2009. Som med någon bil, kommer ordentligt rengöra Solstice hjälpa till att bevara dess livslängd och dess värde. Saker du behöver
Bil-rengöringsmedlet
vatten
Sponge
bomullsdukar
Luddfria dukar
Dammsugare
Club soda
Visa mer Instruktioner
1

Lägg en liten mängd bil-rengöringsmedlet till en hink med varmt vatten. Använd aldrig rengöringsmedel som innehåller kemikalier, syra, olja eller slipmedel. Dessa kan skada ytan på din Pontiac Solstice.
2

Använd en stor svamp att tvätta utsidan av Pontiac Solstice med rengöringslösning. En mjuk trasa bör användas för att tvätta lampor och linser.
3

Skölj hela Solstice med rent vatten. Se till att du tar bort all rengöringslösning. Överblivna rengöringsmedel kan missfärga färg.
4

Använd en 100 handduk procent bomull att torka av ytan av Solstice. Detta bidrar till att eliminera vatten fläckar.
5

Blöt en luddfri trasa i spolarvätska och använda den för att rengöra din vindruta, fönster och torkarblad. Skölj noga med rent vatten och torka med en handduk.
6

Använd en dammsugare för att rengöra mattor och textilier på insidan. Spot-rengör fläckar på tyget med en luddfri trasa indränkt med club soda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122836.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.