Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Pine Sap Från Automotive Paint

Pine sav ges ut i stora mängder av sjuka eller skadade träd, och det kan droppa på fönster, bilar och andra objekt som ligger i närheten. Sap är utomordentligt farligt för bilar eftersom det kan slita bort färgen och chip bort det när den torkade saven avlägsnas. Smuts, damm och smuts även skriva in saven att orsaka ytterligare korrosion till en bil. Pine sap måste avlägsnas snabbt för att förhindra ytterligare skador och specialiserade städare och utrustning som krävs för att lösa den klibbiga substansen. Saker du behöver
Waterless fordonsindustrin renare
Två frottéhanddukar
Visa fler instruktioner
1

Skaka rengöringsmedel flaskan kraftigt i trettio sekunder för att se till att rengöring lösning är helt blandad. Svag lösning kommer inte att penetrera och lösa upp den hållbara SAP.
2

Applicera rengöringsmedlet direkt till SAP-täckta delar av bilen. Gör detta för alla områden på en gång för att tillåta andra ställen att försvagas som du arbetar på den första.
3

lätt skrubba bort saven med en frottéhandduk. Utsätt inte stor press, utan snarare torka i jämna rörelser och skaka ut din handduk regelbundet.
4

Upprepa torkning för varje påverkad del tills allt SAP har tagits bort.

5

Buff fordonet med din andra handduk. Detta kommer att leda till resterna av en vattenlöst rengörings att lägga en kappa som liknar de flesta bil-vaxer. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122409.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.